Úton

2023.03.26. 11:42

Vác és Diósjenő között pótlóbuszok járnak majd a vonatok helyett egy héten át

Pályakarbantartó munkák miatt kell számítani a változásra.

Nool

A Mávcsoport tájékoztatása szerint a Vác–Balassagyarmat vonalon március 27-től április 2-ig tartó pályakarbantartási munkák miatt az S750-es vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Vác és Diósjenő között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A közlemény szerint a közút vonalvezetése miatt két külön pótlójárat közlekedik majd, az egyik Vác és Diósjenő között Kisvác, Berkenye, Nógrád érintésével, a másik Vác és Magyarkút között, Kisvác, Fenyveshegy és Magyarkút-Verőce érintésével. Hétköznap reggelenként az utazók jobb kiszolgálása érdekében Vácról 7:37-kor betétjárat indul Vác, Szérűskert Oktatási Centrum Volánbusz megállóig.

A pótlóbuszok Vácon, a vasútállomás közelében a Galcsek György utcából, a Volánbusz végállomás mellől indulnak, Fenyveshegy helyett Verőce, Keverőtelep autóbusz megállóhelyen állnak meg, Magyarkúton az Irma-forrás ideiglenes megállóban állnak meg. Szokolya állomást egyik busz sem érinti.

Vác–Szokolya–Diósjenő között a vasúti menetjegyeket és bérleteket elfogadják a Volánbusz menetrendszerinti járatain.

Címkék#MÁV#vonat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában