Káosz

2023.03.29. 10:16

Videón, ahogy szemből hajt be a kétsávos körforgalomba az autós a 21-esen, Jobbágyinál

Szemmel láthatóan túl bonyolultnak látta a kétsávos körforgalmat egy Ford sofőrje a 21-es főúton, Jobbágyinál. Zavarba jött és inkább úgy döntött, hogy szembe hajt a forgalommal...

A.E.

A kétszer két sávos körforgalom hozta zavarba a Ford sofőrjét a 21-esen Jobbágyinál

Forrás: Budapesti Autósok Közössége

Érdekes helyzetet rögzített a Bpiautosok.hu olvasójának fedélzeti kamerája március 22-én Jobbágyinál, a 21-es főúton. A Ford sofőrje annyira zavarba jött a kétsávos körforgalomtól, hogy nem is sikerült jól megoldania a helyzetet. Vajon a felfestés zavarhatta ennyire össze?!

A portál olvasója az alábbi üzenettel küldte el a rögzített jelenetet:

2023.03.22-én haladtam a 21-es főúton és Jobbágyinál a dupla körforgalmat a fehér autó sofőrje kicsit másképp próbálta megoldani. Nem jött neki össze, szembe ment a forgalommal, majd az elválasztó köveken átvágva fordult meg a körforgalomban...

Tavaly szeptemberben Salgótarjánban rögzített fedélzeti kamera egy életveszélyes manővert. Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a felvétel a 21-es főút és a Rákóczi út kereszteződésében, a délutáni csúcsforgalom idején készült és szintén a Bp-i Autósok Közössége tette közzé. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában