TOP10

2023.06.05. 06:50

Barnuló tuják, ünneplő Gáspár-család és ima - ezeket olvastátok a legtöbben a múlt héten

Összegyűjtöttük, hogy melyik hírekre érkezett a legtöbb kattintás a múlt héten.

Nool

Nógrád-szerte azzal szembesülnek a helyiek, hogy a tuják levelei rohamosan sorvadnak. Utánajártunk, mi lehet ennek az oka, illetve pár jó tanácsot is kaptunk a salgótarjáni Cédrus Kertészet munkatársától, hogyan menthetjük meg szeretett növényeinket.

Együtt ünnepelt a Gáspár család Nógrádmegyerben. Az idősebb Gáspár Győzőt hetvenedik születésnapján 120 ember köszöntötte a meglepetésbulin, amelyen Oláh Gergő biztosította a jó hangulatot.

A csodában bízik annak a hetedikes diáknak az édesanyja, akit néhány hete a Beszterce-lakótelepi iskola udvarán kellett újraéleszteni. Az orvosok súlyos oxigénhiányt és agykárosodást állapítottak meg. Azt még nem tudják, miért állt meg a szíve.

A népszerű Michelin-csillagos magyar séf szűkebb hazánkba látogatott a napokban.

Baleset történt hétfőn este Salgótarjánban. Egy ittas sofőr az egyik legforgalmasabb kereszteződésben felhajtott a járdára, szemtanúk beszámolója szerint el is szaladt a helyszínről.

A salgótarjáni születésű Oláh Péter ellen május elején adtak ki körözést a rendőrök.

Vincze Ferenc nyomta legjobban a gázt a nógrádi gyorsaságikon, így magabiztosan nyerte meg a Salgó Rallyt.

Baleset történt csütörtök este Salgótarjánban, a Füleki úton a 91. szám előtt.

Nógrádi faanyag-kereskedők is felkerültek az elmúlt hetekben a NÉBIH feketelistájára, a három érintett számára meghatározott büntetés összege meghaladta az egymillió forintot.

Feltűnően alacsony árú mosószereket rendeltek egy webáruházból a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai. A kiszállított termékekről hamar bebizonyosodott, hogy hamisítványok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában