Barcelona: Neymar továbbra is vissza szeretne térni volt klubjába – sajtóhír

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.28. 12:31
A spanyol újságok szerint Neymar még mindig szívesen lenne a Barcelona játékosa (Fotó: Getty Images)
Több spanyol lap is arról számolt be, hogy Neymar Jr. továbbra is reménykedik benne, hogy a közeljövőben visszatérhet a Barcelonába.

A Football Espana információi szerint a brazil támadó folyamatosan kapcsolatban van a katalán klub elnökével, Joan Laportával, és nem titkolt szándéka, hogy visszatérjen a barcelonai klubhoz. 

Laporta a hírek szerint szintén nyitott az ötletre, ám nem tartja valószínűnek, hogy a 2025 nyaráig tartó szerződése lejárta előtt megszerezné Neymart a szaúdi Al-Hilaltól. A 32 éves, elülsőkeresztszalag-szakadásból lábadozó játékos azonban jövőre is szívesen csatlakozna a gránátvörös-kékekhez, ráadásul abból a szempontból is kapóra jöhet neki a váltás, hogy egy évre rá tartják a következő világbajnokságot, ami az utolsó nagy nemzetközi tornája lehet a klasszisnak, így mindenképpen jó formába kellene hoznia magát rá. 

A Barcelona pénzügyi helyzete miatt természetesen továbbra is kérdéses, hogy egyáltalán meg tudja-e engedni magának a klub a brazil megszerzését, de Spanyolországban bíznak benne, hogy a Szaúd-Arábiában kötött elképesztő (csaknem 300 millió dolláros) szerződése után már nem a pénz lesz az első számú tényező a Bajnokok Ligája-győztes támadónak. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik