Létrehozva: 2023.03.30.

Ennek a csillagjegynek ma egy fontos kérdésben kell döntést hoznia

A Nyilas ma feszült lesz, a Szűznek lépnie kell.

Szerző B.P.

KOS
Váratlan fordulat: különleges hatást teszel csütörtökön életed egyik meghatározó személyiségére, akinek mindig figyeltél a szavára és adtál a véleményére. Ma viszont neked sikerül meglepned őt!

Background,Of,The,Horoscope,Concept.
Fotó: chairoij / shutterstock

BIKA
Reggel óta képtelen vagy szabadulni egy gondolattól. Lehet, hogy már lassan idegesít is, de ahelyett, hogy kiakadnál miatta, inkább figyelj rá, fontold meg! Hatalmas változás történhet az életedben, nem kizárt, hogy ebben segíthet ez a mostani elképzelés!

 

IKREK
A tudás hatalom, ma pedig egy olyan meglepő információhoz jutsz, ami teljesen elvarázsol. Megpróbálsz minél jobban utánajárni a dolognak, olyannyira, hogy a valóban fontos dolgokat is képes vagy hanyagolni miatta. Tényleg, mikor ettél, ittál ma utoljára? Nincs véletlenül egy fontos találkozód, megbeszélésed, határidős feladatot?

 

RÁK
Egy váratlan találkozás teljesen felforgatja a napodat, ám ezt egy cseppet sem bánod! A villámcsapásszerű hatás során módosítod egy korábbi álláspontodat, ez pedig egyfajta láncreakcióként kihat majd valakire a környezetedben.

 

OROSZLÁN
A papírmunka sosem volt a te világod, ám ma elkerülhetetlen lesz. Meglepő módon azonban nem akadsz ki rajta, sőt, játszi könnyedséggel megbirkózol ezzel a feladattal. Vajon hogy okozott neked ez eddig nehézséget?!


SZŰZ
Izgalmas lehetőségek ígérkezek ezen a csütörtökön, de ne várd, hogy bármelyik is csak úgy magától az öledbe pottyan. Nem elég észrevenni a változást, tenni is kell érte. Most leginkább úgy, hogy nem küzdesz ellene, hanem elfogadod azt. A zsigeri nem helyett a kíváncsi igen segíthet meglépni az elkerülhetetlent.

 

MÉRLEG
Önmagadat kell képviselned ma, ami nem biztos, hogy könnyű lesz. Viszont ki más küzdene meg érted, ha nem te magad! Állj ki az igazadért, védd meg magadat és az álláspontodat, eredményeidet!

 

SKORPIÓ
Az ígéret szép szó, még ha véletlenül el is felejti az ember. Nos, ma emlékeztetnek egy fogadalmadra, ami lehet, hogy plusz időt és energiát igényel, de ne okozz csalódást. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki árgus szemekkel figyel és lesi, mikor hibázol.

 

NYILAS
Szinte szétrobbansz, de fogalmad sincs, mi az, ami ennyire megvisel. Ideje lenne bevetned néhány légzőgyakorlatot, hogy lecsillapodj! Felesleges feszültség nélkül is van elég dolgod. Inkább a teendőidre fókuszálj, ahelyett, hogy megpróbálsz még mélvebbre ásni és kideríteni, mi nyugtalanít ennyire.


BAK
A csillagok szerint itt a nagy pillanat: ma egy fontos kérdésben kell döntést hoznod, ez pedig nem csak figyelemmel, de felelősséggel is jár. Nem véletlenül esett rád a választás, képes vagy megbirkózni a feladattal. Ugyanakkor fontos, hogy szánj rá elég időt és körültekintően, részrehajlás nélkül tégy igazságot.

 

VÍZÖNTŐ
Sosem szeretted a drámai helyzeteket, de ma nem úszod meg a feszült helyzetet. A lényeg, hogy ne hagyd magad eltéríteni, kizárólag a valódi problémára koncentrálj, és hagyj figyelmen kívül minden olyan tényezőt, amiért nem te tartozol felelősséggel!

 

HALAK
Hogy lehet több napnyi feladat elvégzését 24 órába sűríteni? Miközben ezen rágódsz és úgy érzed, képtelen vagy megbirkózni ennyi teendővel, állj fel a helyedről. Sétálj el egy pohár vízért, idd meg, majd kissé felfrissülve kezdj listát készíteni a munkákról. Mik azok, amik nem tűrnek halasztást, melyekhez kell más segítsége stb. Rendszerezd a kihívásokat, majd logikusan haladj az elvégzésükkel. Magad is meglepődhetsz, milyen hatékony leszel! 

(Forrás: Astronet)

 

Szerző B.P.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A legkeletibb magyar település egy nem létező országban található

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

metropol.hu

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

travelo.hu

Két újabb szörnyű buszbaleset történt

ripost.hu

Mindenki csak találgat: döbbenetes dolgot fedeztek fel a Google Maps-en

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat