törődés vágyak boldogság partner
Sokáig nem tudtam, hogy mire vágyom. Szeretnék-e egyáltalán szerelmes lenni? Szeretnék-e egy partnert magam mellé? Most már tudom, hogy teljes szívemből szeretném, ha szeretnél.

Oly módon, ahogyan azt más nem tudja. Nem vágyom eget rengetően nagy dolgokra. Nem vágyom kacsalábon forgó kastélyra, de még csak a szőke hercegre sem fehér lovon. Nem vágyom luxus életre sem. Csupán arra az őszinte, igaz szeretetre vágyom. Arra, hogy már a létezésem is boldoggá tegyen. Arra, hogy melegség öntse el szíved legrejtettebb zugát is, mikor mosolyogva rád nézek. Arra, hogy hatással legyek rád. Arra, hogy én legyek a legelső gondolatod reggel, amikor felébredsz. Arra, hogy megélhessem melletted a nőiességem. Szeretném, hogy elfogadj minden hibámmal együtt.  

Szeretném, hogy tiszta szívből átölelj. Szeretnèm, hogy puszit adj a homlokomra. Szeretném, hogy őszintén elmondd a véleményed. Szeretném, hogy rólam mesélj a környezetednek. Szeretném, hogy órákon át beszélgessünk. Szeretném, hogy örülj, ha találkozunk. Szeretném, hogy várj rám. Szeretném, hogy tisztelj.

Azt is, hogy veszekedjünk. Hisz tudom, hogy akkor még időt és energiát szánsz a kapcsolatunk helyrehozására. Szeretném, hogy mardosson a hiányom. Szeretném, hogy a párnán hagyott illatom felkavarjon. Szeretném, hogy úgy csókolj, ahogy senki más. Igazán, szívből és szerelemből.  

szerelem, párkapcsolat, vidámság, öröm
Forrás: Shutterstock

Arról álmodom, hogy te is rólam álmodj.

 Hiszen olyan jó ez a kölcsönös érzelem. Az, amikor nem egyoldalú egy szerelem. Amikor csak sóvárogsz az együtt töltött időkért. Amikor senki és semmi nem fontos számodra, csak én. Arra is vágyom, hogy féltékeny legyél. Zavarjon, ha másokkal is nagyokat nevetek. Annyira szeretném, hogy velem tervezd a jövődet. Olyan jó lenne, ha többes számban beszélnél a terveidről. Ha csillogó szemmel mesélnél valakiről, aki felkeltette az érdeklődésed. És ez a valaki én lehetnék. Ha másoknak azt mesélnéd, hogy van valaki, aki számodra a mindenséget jelenti. Azt is még, hogy van valaki, akihez elképesztően vonzódsz. Csak ennyire vágyom.  

Nem kérem, hogy lehozd nekem a csillagokat. Azt sem, hogy feláldozd értem a függetlenséged. Hiszen én is félek az elköteleződéstől. A szabadság számomra is a legfontosabb. Nem szeretnélek kisajátítani. Nem fogok éjjel-nappal a nyakadban lógni.

 Nem szeretnélek megváltoztatni. Nem szeretném, hogy szorongj miattam. Nem, nem ez a célom. Hagynálak élni. Tényleg csak a törődésre vágyom és arra, hogy végre igazán fontos lehessek neked. Annyira szeretném, ha valaki tiszta szívéből szeretne. Csak szeretve szeretnék lenni. Végre. És nem átélni századjára is, hogy mindenki fontosabb nálam.  

Kérlek, hogy találj rám. Engedjük el együtt a gondokat. Élvezzük a közös pillanatokat a végtelenségig. 

Vágtassunk együtt a szerelem paripáján és vegyük könnyebben az akadályokat. Így más lenne, tudom. Nem számít már, hogy mik a nehézségek, ha ketten vagyunk. 

Egy dolgot kérek csak tőled: Szeress. 

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.