Futókörök napja

2022.05.21. 15:30

Délutánig róják a köröket a Cseri parkban a futók

Szombatra hirdették meg a futókörök napját, amely keretében a Cseri parkban található futópályán bizonyíthatta az aktív kikapcsolódás kedvelői.

Értékes nyereményekért és a mozgás öröméért futnak szombaton a Cseri parkban.

Fotó: Lang Róbert

A futókörök napjára bárki ingyenesen nevezhetett, hogy gyarapítsa Kaposvár kilométereit az erre a napra hirdetett országos kihívásban. A 13 település részvételével zajló kilométerfalásban az a nevező település vagy kerület nyer, amely lakói a legtöbb kilométert futják, valamint gyalogolják le. 

Volt, aki kétkeréken teljesített távot. 
Forrás: Lang R.

A dicsőség és az egészséges testmozgás mellett az értékes nyereményekért is érdemes elmenni a Cseri parkba. A legtöbb kilométert összegyűjtő település 250, 150, 100 ezer forint díjazásban részesül, amelyet jótékony célra kell felajánlaniuk. 

Gyerekek, szülők és minden korosztály képviselteti magát a Cseri parkban. 
Forrás: Lang Róbert


Helyszínenként a három legtöbbet futó résztvevőt 25, 15  és 10 ezer forintos sporteszköz-utalvánnyal díjazzák, és helyszínenként folyamatosan értékes ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában