Családi bántalmazás

2022.11.26. 12:39

Nagymamáját bántalmazta egy 29 éves férfi Karádon

A rendőrség közleményében írja, hogy egy karádi nő 2022. november 24-én feljelentést tett unokája ellen, mivel a 29 éves férfi aznap előzetes szóváltást követően több alkalommal megütötte, megrúgta és hajánál fogva cibálta nagyanyját, és megfenyegette, hogy megöli.

Fotó: Shutterstock

Nem sokkal ezután a nyomozók megállapították, hogy nem elszigetelt esetről van szó, a bántalmazás korábban több alkalommal is előfordult.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt Karádon elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.- írja a police.hu

Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában