Riasztások

2022.11.28. 16:19

Beomlott egy lakóház tetőszerkezete Siófokon

Az elmúlt hétvégén öt alkalommal siettek a somogyi katasztrófavédők tűzesetekhez.

Sonline

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület tetőszerkezete vasárnap hajnalban Hencsén, a Petőfi Sándor utcában. A tűz az ingatlanban tárolt tíz köbméter tűzifára is átterjedt. A lángokat a szigetvári és kaposvári hivatásos, valamint a kadarkúti önkormányzati tűzoltók fékezték meg. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz nem terjedt át a szomszédos pajtára.

Beomlott egy lakóház tetőszerkezete vasárnap délután, Siófok Petőfi Sándor utcájában. Az épületben ketten tartózkodtak, amikor a szerkezet leomlott és a stukatúr födém több helyen beszakadt, de az eset során senki sem sérült meg. A siófoki hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, de nem találtak benn senkit, majd hőkamerával is meggyőződtek róla, hogy a három ledőlt kéményben nincs izzás. Az egység a lakhatatlanná vált házat körbekordonozta, a lakók ideiglenes elszállásolásáról az önkormányzat gondoskodott.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában