Videóval

2023.06.06. 15:19

Lecsapott a vihar a Balatonnál, Lellét és Berényt is elöntötte az esővíz – videó

Hömpölygött az utcákon a hirtelen jött csapadék a Balatonnál. Cikkünk folyamatosan frissül!

Koszorus Rita

Forrás: Gárvány Gábor

Frissítés! 

19:35

A Mátyás király utcában is ömlött a víz Balatonlellén. Ott készült az alábbi videó is, amelyen jól látszik, hogy az árkok és az úttest egy szintbe kerültek a felhőszakadás után. 

19:26 

A múlt heti jégverés nem lélegezhettek fel a taszáriak, hiszen kedden őket is megáztatta a felhőszakadás. Az árkok megteltek és nem bírták elvezetni a hirtelen jött csapadékot. 

Olvasónk fotója! 

17:00 

 

Som és Daránypuszta között is eggyé vált az úttest a környező árokkal és padkával olyan nagy mennyiségű eső zúdult le. 

16:00

Ott volt fotóriporterünk Balatonlellén a szivattyúzásnál. Videónk is van róla! 

15:40 

Balatonlellén a kishegyi utat is elmosta a víz. 

 

A tűzoltóknak kellet kiszivattyúzni a vizet Balatonlellén, miután az árkokban nagy mennyiségű csapadék gyűlt össze, tudtuk meg a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelm Igazgatóságtól. A Rákóczi utcában és a Móló sétányon is árvízközeli helyzet alakult ki. – Annyira nem volt vészes, hogy ne tudtuk volna kezelni, mondta kérdésünkre Kenéz István , polgármester. Akitől azt is megtudtuk, hogy lakóházakat nem veszélyeztetett a víz. Vendéglátóegységek előkertjében hömpölygött a sáros lé, miután három, rövid egymást követő esőzés alatt nagy mennyiségű csapadék zúdult a balatoni városra. 

Egy elektromos töltőállomás közelében áll a víz éppen. 
Forrás: Facebook

Balatonberényben is hatalmas mennyiségben jött az égi áldás. A közösségi oldalakon megosztott videók tanúsága szerint a településen is hömpölygött a víz az utcákon. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában