Sikeres műtét

2023.06.07. 18:13

Hat nappal műtétje után újra munkába állt Gyenesei István

Visszatért a munkába Gyenesei István, miután a napokban kézamputáción esett át.

K.R.

Mosolygósan, mint mindig.

Forrás: Gyenesei István fb oldala

A politikusról korábban megírtuk, hogy egy ritka és rosszindulatú elváltozást fedeztek fel jobb karján, amelyet csak karjával együtt tudtak csak eltávolítani. Akkor rengeteg hozzászólást és biztató üzenetet kapott Gyenesei István a közösségi médiában saját posztjánál, amelyet másfél ezernél is többen lájkoltak. 

Szerdán két fotót osztott meg ismét a somogyi politikus, amelyek arról tanúskodnak, hogy nem rá jellemző módon nem volt hajlandó sokáig lábadozni otthon, vissza is tért a munkába. Mint ismert a korábbi megyei elnök 38 éve dolgozik a Somogyért, 2006. óta tanácsnokként és képviselőnkét vesz részt a Somogy Vármegyei Közgyűlés munkájában. 

Szerdán egy rendkívüli közgyűlésen vett részt a vármegyeházán, amelyről azt írta: a 38 évnyi "megyei önkormányzati" szolgálat beidegződését, és az öröklött génjeit nem tagadhatja meg. Hozzátette: hálás azért, hogy ismét részt vehet a munkában. 

Ehhez a bejegyzéshez is több száz reakció és hozzászólás érkezett, egytől-egyig biztató szavakkal támogatják ismerősei és barátai a somogyi politikust. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában