Összeolvadás

2023.06.09. 11:18

Hatékonyabb a munka, ha közös úton haladnak tovább

Összeolvad két taxitársaság Kaposváron.

Marosi Gábor

Június 15-től a Tele Taxi beleolvad a City Taxiba, és utóbbi cégnek a nevén folytatják tovább a munkát. Lengyel Balázs, a City Taxi vezetője megkeresésünkre elmondta, a megnövekedett fenntartási költségek és a hatékonyabb kiszolgálás miatt döntöttek úgy, hogy egy úton haladnak tovább. A társaság jövő hét csütörtöktől 50 sofőrrel és 6 diszpécserrel kezdi meg a közös munkát.

– Nagyobb létszámmal a költségeket is jobban fedezhetjük, és a szállítást is könnyebben meg tudjuk majd szervezni, mint külön-külön kisebb társaságként – hangsúlyozta Lengyel Balázs. – Az utazási díjakon nem változtatunk. A belvárosban – a márciusi emelés után – meghagyjuk az 1400 forintos díjat. A minőségen azonban szeretnénk javítani, és figyelünk arra is, hogy gyorsabban, pontosabban odaérjünk az utasokért. Az összeolvadásnak köszönhetően az éjszakai szolgálatot is könnyebben meg tudjuk szervezni – mondta Lengyel Balázs. A City Taxi vezetője hozzátette, ezzel Kaposváron kettő taxi társaság marad, ők lesznek a legnagyobbak.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában