Boltba indult

2023.06.09. 18:09

Boltba indult a 91 éves férfi, de haza már nem ment – segítsen megtalálni

A fonyódi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 91 éves balatonboglári férfi eltűnésének ügyében.

K.R.

Képünk egy rendőrautót ábrázoló illusztrációskép!

Fotó: Rendőrség

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába bejelentés érkezett egy balatonboglári lakos eltűnése miatt, aki 2023. június 9-én délelőtt otthonából boltba indult, de nem ért haza, jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik, és nem ad életjelet magáról. A férfi felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

 

Molnár Olivér 170 centiméter magas, kb. 80 kg testsúlyú, vékony testalkatú, barna szemű, haja őszes, feje tetején tar. Eltűnésekor simléderes kék farmert, halványszürkés - zöldes dzsekit, barna tépőzáras cipőt viselt. Egy kék színű, női kerékpárral indult el, aminek felirata "Pannónia lady", amin kosár is van.​

Ezzel a kerékpárral közlekedett. 

Aki tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon, a 8640 Fonyód, Vitorlás utca 2. szám alatt, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as (2743-es mellék) telefonszámon , illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában