Őrizetbe vették

2022.08.12. 11:11

Késsel a kezében vonszolta végig egykori párját a szolnoki utcán az őrjöngő férfi

A szolnoki rendőrök vetettek véget a különélő férj ámokfutásának, aki volt párját késsel fenyegetve korlátozta személyi szabadságában. Most őrizetben várja a bíróság döntését.

Szoljon.hu

Ezen a felvételen is jól látszódik a kés az elkövető kezében

Forrás: Police.hu

Személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy szolnoki lakos ellen – tájékoztatta hírportálunkat Sipos-Kácsor Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A megalapozott gyanú szerint az ötvenhat éves férfi csütörtökön délelőtt tizenegy óra körül az egyik szolnoki bevásárló központban odament a tőle különélő feleségéhez és annak barátjához, majd egy tíz centiméter pengehosszúságú kést vett elő. A férfi a sértett karját megragadta és felszólította, hogy haza kell mennie vele. A nő félelmében – a fenyegetés hatására – volt párjával ment.

A lakásba belépve a férfi egy ollóval levágta a sértett haját és felsőruházatát, majd a kést az asszony torkához szorította, és közölte, megtiltja, hogy az új párjával kapcsolatot tartson. Szavainak egy balta elővételével adott nyomatékot. A férfi dühöngésének a kiérkező rendőrök vetettek véget...

A szolnoki egyenruhások előállították a feltételezett elkövetőt a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott, illetve előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – részletezte hírportálunknak a sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában