Keresésre fel!

2022.12.01. 11:20

A Rendőr Mikulás ismét elszórja a csomagokat Szolnokon

A Rendőr Mikulás elhagyott csomagjai város szerte megtalálhatók lesznek december 5-én délutántól.

Szoljon.hu

A Rendőr Mikulás a város több pontján elhagyja a csomagokat

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Városi Balesetmegelőzési Bizottság, a Szolnok Városi Diákok Tanácsával és a diákpolgármesterrel közösen az idén is rendhagyó módon várja a télapót. A Rendőr Mikulás immár negyedszerre hagy el csomagokat Szolnok területén – számol be a police.hu.

A szolnoki Rendőr Mikulás december 5-én, hétfőn a délutáni órákban a városba látogat, hogy időben elérjen a gyerekekhez. A télapó a mikuláscsomagokat szétszórja Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjaiban. Jut belőlük a Tisza partra, a belvárosba, Szandaszőlősre, a Széchenyi, illetve a Pletykafalu városrészre is. A gyermekek feladata, hogy megtalálják ezeket a csomagokat.

A rendőrség arra buzdítja a kisgyermekes családokat, hogy december 5-én este kerekedjenek fel, és keressék meg az elveszett ajándékokat. Egyik csomag egy fényképet rejt a krampuszról. Az a gyermek, aki erre a csomagra talál, jutalmul, december 6-án 16 órakor, a Baross út 1. szám előtt, személyesen a Rendőr Mikulástól átvehet egy családi ajándékcsomagot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában