Hármas karambol

2023.03.22. 10:23

Begyűrődött a furgon alá egy hátulról becsapódó személyautó a 4-es főúton, Karcagnál

A rendőrség szerint a követési távolság be nem tartása okozta a hármas ütközést.

Szoljon.hu

A személyautó motorházteteje felgyűrődött

Forrás: Police.hu

Kedden három jármű ütközött össze a 4-es főút 160-as kilométerénél, Karcagon, számolt be róla korábban hírportálunk. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság friss információi szerint egy győri lakos teherautóval hajtott a 4-es főúton Karcag irányából Kenderes felé aznap délután, de nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból megálló kamion mögött, ezért hátulról nekiütközött. A fékező teherautóba egy mögötte közlekedő, kellő követési távolságot szintén nem tartó személyautó csapódott. 

A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság további információi szerint az ütközésben egy fagyasztott húsárut szállító kamion, egy matracokkal és bútorokkal megpakolt kisteherautó és egy személygépkocsi volt érintett. Az esethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik a kisteherautót és a személygépkocsit áramtalanították, majd pneumatikus emelőpárna és kéziszerszámok segítségével szétválasztották a roncsokat. A járművekben összesen hat ember utazott.

Három autó ütközött össze a 4-es főúton
Forrás: Police.hu

A baleset következtében a személyautó sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában