Bűnügy

2022.05.24. 09:09

Tinédzser betörők Baktán

Az elmúlt 24 óra hírei.

Fotó: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat bűntetőeljárást egy 18 éves és egy 14 éves baktalórántházi lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két feltételezett elkövető 2022. áprilisában betört két helyi lakatlan házba, ahonnan háztartási berendezéseket tulajdonítottak el. A rendőrök a fiatal férfit és a fiút 2022. május 23-án elfogták a rendőrőrsre előállították, akik a gyanúsítotti kihallgatásuk alatt beismerték a bűncselekmények elkövetését. A baktalórántházi rendőrök a két helyi lakost őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2022. május 23-án Kislétán vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 22 éves gépkocsivezetőt a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Borítókép: Illusztráció/shutterstock

Címkék#betörés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában