Krimi

2022.12.08. 06:25

Fiatal röplabdázó halt meg, amikor autójával fának csapódott Ebesnél

A 25 éves nő autójával lesodródott az útról, több fát is letarolt, majd az egyik törzsére rátekeredett a kocsival.

Forrás: Facebook

Fotó: Eötvös DSE

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt szerdán Debrecen környékén, Ebes és Hajdúszovát között. Egy autó eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, majd fának csapódott. A kocsit vezető fiatal nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a haon.hu.

A haon.hu úgy tudja, hogy

 

 a balesetben az Eötvös DSE játékosa, Tóth Kinga vesztette életét. A strandröplabdázó halálhírét a klub közölte:

 

„Megdöbbentő, szomorú hírt kaptunk. Felnőtt NBI-es csapatunk játékosa, strandröplabda eredményeink szállítója, az egyesület életének aktív szervezője, segítője, a nyáron diplomázott, tervekkel teli fiatal tanárnő, egyik utánpótlás csapatunk edzője, Tóth Kinga ma délelőtt tragikus hirtelenséggel életét vesztette. Jellemző mindennapi segítőkészségére, hogy tegnap még segített a Mechwartból a Beregszásziba átpakolni a felszereléseket, délután Balmazújvároson játszott edzőmérkőzést és este még felajánlotta, hogy segít csapattársai elszállásolásában. Sajnos az Eötvös DSE Jó tanuló, jó sportoló címét már nem tudja átvenni. Egy csupaszív, értékes, segítőkész embert vesztett el egyesületünk és a röplabdás társadalom. Emlékét megőrizzük! Osztozunk a család gyászában!” – írták közleményükben. 

Fotó: Tóth Imre / Forrás: haon.hu

A TV2 Tények úgy tudja:

 a 25 éves nő autójával 160-nal hajtott, amikor lesodródott az útról, több fát is letarolt, majd az egyik törzsére rátekeredett a kocsival. Az autón a hírműsor szerint nyári gumik voltak.

 

Fotó: Tóth Imre / Forrás: haon.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!