Baleset

2023.03.26. 16:00

Karambol Nyírcsaholyban - egy ember meghalt, mentőhelikpotert is riasztottak (videó)

A Szabadság utca érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Fotó: Traffipax Mátészalka és környéke/ D.Zs.

Összeütközött két személyautó vasárnap délután Nyírcsaholyban, a Szabadság utcában. Az ütközés következtében az egyik autóba beszorult egy ember, őt a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 26-án 15 óra körüli időben két autó ütközött össze a 4918-as számú út Nyírcsaholy és Nagyecsed közötti szakaszán. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további két embert a mentők kórházba szállítottak.  

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes az útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Nagyecsed illetve Mátészalka irányába terelték - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában