Mennyei

2023.03.26. 17:58

"Már csak az kellett volna, hogy Elemér is rúgjon egy gólt..."

Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 21. forduló - eredmények, nyilatkozatok.

Újfehértó–Kemecse 4–1 (2–1)

Téglás, v.: Balogh.

Újfehértó: Nagy – Simonka, Szilágyi (Varga), Angyal, Hudák, Papp (Bodnár), Zámbó, Pallai, Daróczi (Mezei), Somogyi (Csáki), Benke. Edző: Piskóti Zsolt.

Kemecse: Baráth – Varga (Goján), Hadházi (Szaffián), Majoros, Ádám (Szücs), Phrakonkham, Kovács, Hokk (Törő), Balogh, Csáki, Sándor. Edző: Sánta Tibor. Gól: Papp 3, Bodnár, illetve Ádám.

Piskóti Zsolt: – Az első félidő parádés kezdése után olyan percek következtek, ami finoman szólva sem rólunk szólt. A Kemecse nagyon jól focizott, dominálni tudott. A második félidőt újra jól kezdtük és itt már nem lassítottunk, akár a kontrák után még szerezhettünk volna gólokat. Sok játékos küzdött betegséggel hét közben, így még nagyobb dicséret illeti a srácokat. A győzelmet Balástyik József törzsszurkolónk születésnapjára ajánlja a csapat.

Resán Attila egyesületi elnök: – Nem volt szép, de lesz még ilyen máskor is.

Kállósemjén–Nyírbátor 4–2 (2–2)

Kállósemjén, v.: Gyüre.

Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos, Hegedüs, Törtei (Szabó), Hamza, Danó (Vass), Pekk, Lakatos, Gömze, Bodnár (Gyulai), Kornutyak. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.

Nyírbátor: Kőrösi –Czerula, Szabó, Pálvölgyi, Sőre, Danó, Bakó, Varga, Kovács, Török, Lukács. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Lakatos 3, Gömze, illetve Varga, Török (11-esből).

Vologyimir Ovszijenko: – Úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés teljesen megfelelt egy szomszédvári rangadónak, a Nyírbátor eléggé megnehezítette a dolgunkat, de a végén sikerült bedarálni és itthon tartani a három pontot. Remélem, hogy a szép számban kilátogatott nézők ki voltak szolgálva és nagyon köszönjük a buzdítást, szurkolást. Megyünk tovább, további sok sikert a Nyírbátornak!

Erdei Zoltán: – Sajnos az elején hamar kétgólós hátrányba kerültünk, de volt tartása a csapatnak és egyenlíteni tudtunk. A második félidőben kicsit elfáradtunk, sajnos a végén kaptunk két olyan gólt, ami elkerülhető lett volna. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményéhez és további sok sikert a Kállósemjénnek!

 

Balkány–Tarpa 0–3 (0–1)

Szakoly, v.: Oláh.

Balkány: Kanócz – Borbély, Zakor, Fodor (Haller), Selymes, Csatári, Verner (Zakor), Németi, Fekete, Kerecsen, Pallai. Edző: Mirgai László.

Tarpa: Zenikov – Gál, Dolináj (Kucsinszki), Bodan, Romancsuk, Moticska, Kofel, Herman (Lovcsikov), Palcsej, Prihoda (Zajka), Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Romancsuk (11-esből), Gál, Moticska.

Mirgai László: – Az első félidőben, amit megbeszéltünk, az működött, hisz a vendégcsapatnak helyzete sem volt, a végén azonban egy kézre pattanó labdát befújt a játékvezető és tizenegyessel megszerezték a vezetést. A második félidőben egy pontrúgásból megint gól kaptunk, aztán egy kontrával eldöntötték a meccset. Gratulálok a Tarpának!

Bubis Iván: – A mérkőzés elején nem tudtunk mit kezdeni a hazaiak zárt védekezésével és a széllel. Ahogy telt az idő, javult a támadójátékunk és sikerült gólokat szerezni, amivel megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

 

Ibrány–Nagyecsed 1–1 (0–1)

Ibrány, v.: Vitkai.

Ibrány: Tóth – Bégányi (Pápa), Mező (Lukács), Molnár (Szikszay), Kállai, Farkas, Buka, Kecskeméti (Kiss), Szabó, Nagy (Udovyk), Zubora.

Edző: Kató István.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi G., Zámbó, Pócsi, Bulyáki, Kóka R., Urbin (Demeter), Erdős, Szabó (Hadházi), Rácz, Somlyai (Kóka S.). Edző: Kósa József. Gól: Kállai, illetve Szabó.

Kató István: – Az eredmény igazságosnak mondható.

Kósa József: – Két-három góllal kellett volna nyernünk, de a helyzeteket nem tudtuk kihasználni, de ilyen játékvezetés mellett nem is csoda. Már csak az kellett volna, hogy Elemér is rúgjon egy gólt...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában