Rendőrség

2023.06.05. 16:19

Elfogták a nyíregyházi emberölés gyanúsítottját ( videó )

A rendőrség őrizetbe vette az 52 éves nyíregyházi nőt, aki a megalapozott gyanú szerint 80 éves áldozatát olyan súlyosan bántalmazta, hogy a helyszínen életét vesztette.

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Z. Zs-né 52 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint Z. Zs-né 2023. június 1-jén nyíregyházi otthonában bántalmazta a 80 éves, egyedül élő nőt, aki az őt ért ütések és késszúrások következtében a helyszínen életét vesztette.

A Szabolcsi nyomozók a bejelentést követően nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást az elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében. A végrehajtott nyomozási cselekmények adatai alapján a feltételezett elkövetőt Z. Zs-nét 2023. június 4-én délután nyíregyházi otthonában elfogták és a rendőr-főkapitányságra előállították. A nő kihallgatása alatt a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Korábban kiadott közlemény az ügyben ITT érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában