Nyíregyháza

2024.03.26. 09:47

Elfogadta a felkérést, újra indul dr. Kovács Ferenc polgármester Nyíregyházán

Szon.hu

A FIDESZ-KDNP nyíregyházi polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei a júniusi önkormányzati választáson

Fotó: FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség Nyíregyházi Szervezete

Felkészült Nyíregyházán a városvezető FIDESZ-KDNP pártszövetség a 2024. június 9-i önkormányzati választásokra, döntés született a jelöltekről. Az előző három ciklusban a közgyűlésben meghatározó többséget szerző koalíció újraindítja polgármesterjelöltként dr. Kovács Ferencet. A 15 nyíregyházi egyéni választókerületben 6 hölgy és 9 férfi alkotja a képviselőjelöltek csapatát, akik az elkövetkező hetekben azon dolgoznak, hogy munkájukkal, terveikkel megszerezzék a választók többségének bizalmát - tájékoztatott a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség Nyíregyházi Szervezete.

Polgármesterjelölt: Dr. Kovács Ferenc

Képviselőjelöltek:

1. Dr. Ulrich Attila

2. Nagy Szabina

3. Halkóné dr. Rudolf Éva

4. Kósa József

5. Szenti Tibor

6. Ágoston Ildikó

7. Jászai Menyhért

8. Lovas Kovácsné Nagy Erika

9. Illés Zoltán

10. Tóth Imre

11. Gyula Szabolcs

12. Mussó László

13. Vassné Harman Gyöngyi

14. Bajnay Kornél

15. Ráb Jánosné

A hivatalos kampányidőszak a köztársasági elnöki bejelentés alapján április 20-án indul, így a FIDESZ-KDNP most közzétett jelöltjei azt követően, az elegendő ajánlás, aláírás megszerzése után válhatnak hivatalosan is polgármester-, illetve képviselőjelöltté. Bízunk abban, hogy a választók értékelik az előző 14 esztendőben a nyíregyháziakért és a nyíregyháziakkal közösen elvégzett munkát, és újra bizalmat szavaznak a városvezető koalíciónak a további látványos fejlődés garantálása érdekében.

Építsük együtt tovább Nyíregyházát!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában