Baleset

2024.03.28. 11:59

A közút is gyászolja a halálos gázolás áldozatát

Egyes kommentelők szerint mindenhová, ahol közutasok dolgoznak, mobil traffipaxot kellene tenni.

Tarnavölgyi Gergely

Forrás: Illusztráció: Szon/ Shutterstock

Ahogy arról beszámoltunk, halálos kimenetelű baleset történt szerdán Újfehértó és Nagykálló között: a Magyar Közút Zrt. nyírbátori mérnökségének egyik kollégáját gázolt halálra egy kisbusz. 

A közút a közösségi oldalára egy közleményt tett ki a tragédiával kapcsolatban. Ezt írják: „Tibor oszlopos tagja volt nyírbátori csapatunknak, több mint 2 évtizeden át volt közutas. Fontos szakembert, kiváló barátot és családapát veszítettünk ma el. Osztozunk a család fájdalmában, felfoghatatlan számunkra, hogy ez ma megtörténhetett”. 

A poszthoz eddig közel 600 hozzászólás érkezett, és több mint 500-an osztották meg a közleményt. A részvétnyilvánítás mellett többen felvetik, miért nem büntetik jobban a gyorshajtást, és felhívják a figyelmet arra, hogy a közút dolgozói milyen veszélyes munkát végeznek. Egyes kommentelők szerint mindenhová, ahol közutasok dolgoznak, mobil traffipaxot kellene tennie a rendőrségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában