Balesetek

2022.05.24. 09:33

Két sérüléses balesetet is ittas sofőr okozott

Két sérüléses balesetet is ittas sofőr okozott az elmúlt 24 órában Tolna megyében – tájékoztatott kedden a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy férfi közlekedett az általa vezetett segédmotoros kerékpárral hétfőn a déli órákban Szekszárdon, a Béri Balogh Ádám utcában. A 65 éves sofőr elvesztette uralmát a motor felett, és elesett. Az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebben megsérült. A jármű vezetőjét a kiérkező járőrök megszondáztatták, mely pozitív értéket mutatott. A szekszárdi rendőrök a férfival szemben büntetőeljárást indítanak.

Fotó: TMRFK

Egy 36 éves helyi nő közlekedett hétfőn az esti órákban autójával Tolnán, a Deák Ferenc utcában, amikor az egyik kereszteződésben jobbra kanyarodás közben elütötte az út jobb szélén levő kerékpársávon haladó segédmotoros kerékpárost. A motoros az ütközéstől elesett, és az elsődleges információk szerint könnyebben megsérült. A kiérkező rendőrök a sofőrökkel szondát fújattak, mely a kocsi vezetőjénél pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. 

Fotó: TMRFK

Egy 79 éves férfi közlekedett kerékpárral Ozorán hétfőn kora délután. A kerékpáros egy, az úttestre belógó faágat került ki, de nem észlelte a vele szemben haladó autóst, és a kocsi bal első ajtajának ütközött, majd elesett. Az elsődleges információk szerint a biciklis súlyosan megsérült a balesetben.

A fentieken túl további öt – anyagi kárral végződött – baleset történt a megye útjain.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában