Közlekedési baleset

2022.07.06. 14:54

Meghalt a kisteherautóval ütköző motoros az 56-oson

Egy motoros és egy kisteherautó ütközött össze Várdomb térségében, az 56-os utat teljes szélességében lezárták - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőrfőkapitányság.

TEOL

A motoros olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette (Fotó: TMRFK)

Balesetről érkezett bejelentés július 6-án 14 óra 18 perckor. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze ismeretlen körülmények között az 56-os főút 13-as kilométerszelvénye közelében, Várdomb térségében. A motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés – melyet a szekszárdi hivatásos tűzoltók végeznek – idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. A forgalmat Várdombnál és a Szálkai bekötőútnál elterelik.

Frissítés!
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az útlezárás megszűnt, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

A TMRFK egy videót is közzé tett az esetről, melyben egy a 27 éves motoros veszítette életét. Megrázó képsorok következnek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában