Rendezvény

2022.08.10. 12:43

Főzés, koncertek és jótékonyság is volt a falunapon

Nagy sikerrel rendezték meg Kajdacson a falunapot szombaton, amelyen a nagy meleg ellenére rengetegen részt vettek, helyiek és környékbeliek egyaránt.

Ábrahám-Gazsó Rita

Koncert Betty Love-val (Fotó: Mártonfai Dénes)

A mulatság délelőtt foci-kupával indult, majd megkezdődött a hagyományosan jó hangulatban zajló főzőverseny. Baráti társaságokból, családokból szép számú főzőcsapat gyűlt össze, a bográcsokban különböző pörköltek, babgulyás főtt, de akadt olyan versenyző is, amelyik grillezett. A megmérettetést végül egy nagy baráti társaság által készített, közkedvelt cigány étel nyerte: a csibés lecsó punyával.

A kicsiket kora délutántól estig játszóház várta ugrálóvárral, baba játszóval, eurobunjival és arcfestéssel. A legtöbben az esti koncertekre érkeztek. Az este folyamán Betty Love, Kaly és a Ham Ko Ham szórakoztatta a vendégeket, majd az utcabál zárta a programot a Karaván Zenekarral.

Idén – hagyományteremtő céllal – először szerveztek zsákbamacskát, amelynek teljes bevételét egy gyermekkori agyi bénulásban szenvedő kislány, Deák Laura és családja kapja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában