Helyi sport

2022.08.15. 16:07

Tevelen játszanak gálameccset a Fradi szeniorjai

Tevelen lép fel a Ferencváros öregfiúkcsapata! Az augusztus 27-i találkozón a helyi öregfiúkkal meccselnek a zöldek.

R. G.

Kardos Ernő (zöldben) a tamásiban játszott gálameccsen

Fotó: Kiss Albert

A Fradi szeniorjai nagyon kedveltek, bármerre is járnak az országban, mindig nagy szeretettel fogadják őket. Vélhetően nem lesz ez másképp Tevelen sem, ahol a korábbi évek kiválóságaiból összeállított csapat várja őket.

A Schlapp János dirigálta együttesben Szabó Dénes fog védeni, de pályára lép Borbandi Ambrus, Gergely József, Gergely Csaba, Ambrus Zoltán, László Antal (Texi), Illés Csaba, György Attila vagy a jelenlegi megye egyes gárda edzője, Kiss János. 

A Ferencváros szeniorcsapatát Bánki József állítja össze, s jó eséllyel láthatjuk majd Tevelen Keller Józsefet, Lisztes Krisztiánt, a szekszárdi születésű Máté Csabát, Fischer Pált vagy az NB III-as Majosi SE vezetőedzőjét, Kardos Ernőt – a teljesség igénye nélkül. 

A Fradi szeniorjai kétszer jártak már a megyében, tavasszal Dombóváron, a nyár elején pedig Tamásiban meccseltek – mindkét helyszínen sok néző előtt. Természetesen ahogy a Ferencváros közzéteszi a meccsre érkező keretét, azt hírportálunkon elsőként közöljük.

A teveli öregfiúk és a ferencvárosi öregfiúk találkozója 17 órakor kezdődik, a belépőjegy megvásárlásával a helyi utánpótlást támogathatják a szurkolók. 

A Fradi szeniorok tamási fellépéséről itt olvashat, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!