Ki ismeri fel?

2022.10.06. 13:18

Pénztárcatolvajt keresnek a szekszárdi rendőrök

A szekszárdi rendőrök a megyeszékhelyen történt bolti lopás kapcsán kérik a lakosság segítségét.

TEOL

Aki felismeri, hívja a rendőrséget (Fotó: TMRFK)

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat szabálysértési értékre egy, vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy szekszárdi nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki július 11-én 11 óra körül a Béri Balogh Ádám utcai Coop ABC-ben a pultra helyezett pénztárcáját ellopta, amíg ő a fizetéssel volt elfoglalva. A tárcában benne volt személyi igazolványa, lakcímkártyája, TAJ kártyája, nyugdíjas igazolványa, bankkártyája, valamint 7500 forint készpénze. A bűncselekménnyel okozott kár tízezer forint.

Az elkövetőről készült kamerafelvétel alapján a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható személlyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, hívja a 0674/501–100-as szám 3633-as mellékét, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a Telefontanú az ingyenesen hívható 0680/555–111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában