Közlekedési baleset

2022.11.25. 10:31

Mentőhelikopter érkezett a 65-ösön történt frontális ütközéshez, az utat lezárták

Ketten megsérültek, amikor frontálisan összeütközött két autó péntek délelőtt a 65-ös számú főúton – tájékoztatott honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

Fotó: Police.hu

Frontálisan karambolozott két személyautó a 65-ös főút 51-52-es kilométerszelvénye között, Iregszemcse térségében a Tamási felé vezető szakaszon. A balesetben egy harmadik jármű is érintett volt. A tamási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon az utat a mentés idejére lezárták. A helyszínre mentő és mentőhelikopter is érkezett.

Fotó: Police.hu

Frissítés (10:53-kor):

A baleset valamivel 10 óra előtt történt történt  a Gonozdi tavak melletti szakaszon. Az egyik kocsiból egy személy kiesett és megsérült, ellátása folyamatban van. A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat a rendőrség a 61-es és 651-es út felé tereli – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu

Frissítés (11:48): A baleset alkalmával két autó frontálisan összeütközött, míg egy harmadik próbálta elkerülni az ütközést, de érintőlegesen mindkét járműnek nekiütközött. Az első ütközésben érintett mindkét jármű vezetője megsérült, őket kórházba szállították. Az utat teljes szélességében lezárták, kerülni a 61-es 651-es úton lehetett. A helyszíni intézkedések még tartanak, de 11 óra 15 perctől a forgalom félpályán megindult.

A rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg az érintett útszakaszt!

Frissítés (14: 14): A helyszínelés és műszaki mentés véget ért, a forgalom ismét zavartalan Tamási térségében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában