Baleset

2022.11.26. 08:56

Egy fiatal férfi és egy nő sérült meg a frontális ütközésben

Egy férfi súlyosan, egy nő könnyen megsérült abban a frontális balesetben, ami péntek délelőtt történt a 65-ös számú főúton – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Fotó: Police.hu

Mint arról már írtunk, baleset történt, pénteken nem sokkal délelőtt tíz óra előtt, a 65-ös számú főúton, a Gonozdi tavaknál. 

Fotó: Police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság által szombaton kiadott közlemény szerint egy siófoki férfi közlekedett Iregszemcse irányából Tamási irányába autóval. A 21 éves férfi haladása során az 51+700 kilométerszelvényhez érve – mivel nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett – egy kanyar után átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan nekiütközött egy szabályosan közlekedő kocsinak.

A vétlen autó mögött is közlekedett egy autós, aki az ütközést nem tudta elkerülni, az előtte karambolozó autókba hajtott. 

Fotó: Police.hu

A balesetben a fiatal férfi súlyosan, a vétlen autót vezető 63 éves balatonszemesi nő könnyebben megsérült, a harmadik autóban anyagi kár keletkezett. A főúton kezdetben teljes, majd félpályás útlezárás volt érvényben.

Ezen túlmenően két anyagi káros balesetnél intézkedtek pénteken a rendőrök Tolnában.

 

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában