Téli teremtorna

2022.12.05. 14:00

Öregfiúkkal megerősített ifisták nyerték az első téli teremtornát

A BVLC IFI nyerte az idei első téli teremlabdarúgó tornát, az Amatőr Kupát, miután a döntőben 3–0-ra verte a OverStar'z együttesét a bonyhádi városi sportcsarnokban.

Munkatársunktól

Sárközi János (balra) érdemelte ki a gólkirályi címet

Fotó: Bölcsföldi Zoltán

Nyolc csapat részvételével rendezték meg az amatőr teremlabdarúgó tornát a Bonyhád Városi Sportcsarnokban, melyen a megyei II. osztálytól felfele szereplők már nem léphettek pályára. A kupát az öregfiúk játékosokkal megerősített BVLC IFI vihette haza, miután a döntőben legyőzte az október 23-ai tornát megnyerő OverStar'z-t. A bronzérem a jó benyomást keltő Klem Vegyesbolt FC-é lett, akik a harmadik helyért rendezett mérkőzésen a torna üde színfoltjaként hölgyeket is csatasorba állító Eurostyle System ellen diadalmaskodtak.

A tornagyőztes csapat
Fotós: Bölcsföldi Zoltán

Eredmények. Csoportkör, A-csoport: Mirror Team–Klem Vegyesbolt FC 2–6, OverStar'z–BBSE Ifi 3–1, Klem Vegyesbolt FC–OverStar'z 1–6, Mirror Team–BBSE Ifi 0–6, Klem Vegyesbolt FC–BBSE Ifi 3–1, Mirror Team–OverStar'z 1–10. B-csoport: Eurostyle System–Geresdlak 4–1, KSE Zomba–BVLC Ifi 3–3, Geresdlak–KSE Zomba 3–1, Eurostyle System–BVLC Ifi 0–3, Geresdlak–BVLC Ifi 2–5, Eurostyle System–KSE Zomba 4–1.
Elődöntők: OverStar'z–Eurostyle System 3–0, BVLC Ifi–Klem Vegyesbolt FC 3–2. 
Bronzmérkőzés: Eurostyle System–Klem Vegyesbolt FC 1–3.
Döntő: OverStar'z–BVLC Ifi 0–3.

A torna legjobb játékosának Benkő Barnabást (OverStar'z), a legjobb kapusának Cseh Mátét (Eurostyle System) választották, a gólkirályi címet hét találattal Sárközi János (BVLC Ifi) érdemelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!