NB III-as labdarúgás

2022.12.07. 09:18

Kardos Ernő szerint jól jön a téli szünet a majosi labdarúgóknak

A szezon első felében mutatott jó teljesítményének köszönhetően a tizenkettedik helyen zárta az őszi idényt a Majosi SE az NB III-as bajnokságban.

TEOL

Kardos Ernőnek sokszor volt oka mosolyogni az őszi szezonban

Fotó: Makovics Kornél

A PTE-PEAC elleni 1–0-s vereséggel fejezte be a 2022/2023-as NB III-as bajnokság őszi szezonját a Majosi SE. Az 5 győzelemmel, 5 döntetlennel és 8 vereséggel álló majosiak vezetőedzője, Kardos Ernő úgy fogalmazott, hogy a legjobbkor jön számukra a téli pihenő. 

„Jókor jön a szünet, mert sokan mentálisan az erejük végére értek – mondta a majosiak 43 éves szakvezetője. – Törvényszerű volt a hullámhegyet követő formahanyatlás, a télen rendezni kell a sorokat és újult erővel nekivágni a tavasznak, ahol a cél nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása! Hiányoztak a jó egyéni teljesítmények, elfáradtunk, elmaradt a minőség a végére. Mindent összevetve gratulálok a fiúknak, és köszönöm nekik ezt az évet – tette hozzá Kardos Ernő.

A majosiak február 12-én a Monor csapatát fogadják a 2023-as év első bajnoki mérkőzésén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!