Születésnapok

2022.12.07. 12:30

Kerek évfordulósokat köszöntöttek Szedresben

TN

Az ünnepeltek, Dombi Józsefné, Horváth Lászlóné és Kovács János polgármester (Beküldött kép)

Kerek évfordulós születésnapos tagokat és a tiszteletbeli elnököt, Varga Ferencet köszöntötte a Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetség – tájékoztatott Dombi Józsefné elnök. 

Andi Jánosné, Biró Jánosné, Botos Jánosné, Haffner Béla, Németh Lászlóné, Pámer Józsefné, Pápainé Nagy Zsuzsanna, Töttösi Sándor 75, Acsádi Istvánné, Bódai Sándorné, Fodor Istvánné, Horváth Miklósné, Kispál Lászlóné 80, Dobai Domonkosné 90 éves volt az idén. Az ünnepelteket az elnök és Kovács János polgármester köszöntötte.

A vezetőség díszoklevéllel és ajándékcsomaggal, Dombi Józsefné saját sütésű két tortával kedveskedett. A húsleves és vaddisznó pörkölt szintén az elnök és Horváth Lászlóné elnökhelyettes keze munkáját és ízlését dicséri. Köszönet illeti a fő támogatót, a Szedresi Vadásztársaságot a hús adományozásáért, Dombi Gábort és Kiss Attilát pedig a résztvevők helyszínre szállításáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában