Leégett a ház

2023.01.28. 11:57

Pokoli péntek: Éppen csak kijutottak a lángoló családi házból Bogyiszlón

A ház „oda lett”, a bent tartózkodók megúszták, de ez sem sokon múlt – derül ki abból a hozzászólásból, melynek írója a péntek este Bogyiszlón történt tűzesettel kapcsolatosan közölt cikkünkhöz fűzött a TEOL Facebook oldalán.

S. V.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház Bogyiszlón. Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

A hozzászólás szerzője – egy nő, akinek nevét szándékosan nem írjuk ki – egész pontosan így fogalmazott: A ház oda, mi az utolsó pillanatban jutottunk ki!

Nem hivatalos, de megbízható forrásból úgy tudjuk, hogy a helyszínen csőtörés is van, ezért a környező utcák lakosainak esetleg nyomáscsökkenésre, vagy átmeneti vízhiányra is számítaniuk kell.

Mint azt megírtuk, a Rákóczi utcában álló ház teljes terjedelmében lángolt pénteken késő este. A tűzben leégett a családi ház tetőszerkezete, a födém egy kisebb részen beszakadt. A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a tolnai önkormányzati, a szekszárdi és a paksi hivatásos tűzoltók fékezték meg. Az egységek az udvarban álló autókat eltávolították a tűz közeléből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában