Labdarúgás

2023.01.28. 13:29

A Majosi SE legyőzte edzőmeccsen a Szekszárdi UFC-t – képgalériával

Sajnovics Milán góljával a Majosi SE 1–0-ra legyőzte a Szekszárdi UFC-t a két NB III-as együttes szombati felkészülési mérkőzésén.

R. G.

A majosi Bognár Dávid (zöldben) és a szekszárdi Péter Dávid párharcát Petrovics Tamás figyeli

Fotó: Makovics Kornél

A szekszárdiaknak ez volt a negyedik, a majosiaknak pedig a harmadik felkészülési mérkőzése. Az UFC egy iváncsai 2–6-tal kezdett, aztán idegenben 2–0-ra legyőzte a Mol Fehérvár NB III-as csapatát, majd pedig 1–1-re végzett szerdán a Paksi FC második csapatával.

A majosiaknak ez a harmadik találkozójuk volt, nyitányként ők is hatot kaptak, mégpedig az NB II-ben ezüstérmes helyen telelő Pécsi MFC-től, aztán 1–0-ra legyőzték a pécsiek U19-es együttesét. A földváriak elleni legutóbbi találkozójuk a havazás miatt elmaradt. 

Felkészülési mérkőzés
Szekszárdi UFC–Majosi SE 0–1 (0–1). Szekszárd, műfű. Szekszárd: Pomozi – Lajkó, Fekete M., Arena Á., Béla D. – Péter D., Budai D., Kiszely, Paksi D., Horog – Péter A. Cserék: Bognár Zs., Bús, Zsákovics, Csapó, Renczes L., Kárpáti K. Edző: Turi Zsolt. 
Majosi SE: Vukman – Széles, Tratnyek, Ledneczki, Kugli – Lizák P., Budai I., Bognár D., Petrivics – Hock – Sajnovics. Cserék: Genzler, Pólics, Lakatos-Lengyel, Lőrinc D., Rituper, Bányai. Edző: Kardos Ernő. Gólszerző: Sajnovics M. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!