Kultúra

2023.03.23. 08:00

Partnereit hívta találkozóra a Babits kulturális központ

Partnertalálkozó kezdődött szerdán este hatkor Szekszárdon, a Művészetek Házában. A Babits kulturális központ hívta meg azokat a partnereit, akiknek a segítsége nélkül az elmúlt évben nem sikerült volna a tervezett kulturális programokat megvalósítani.

Szepesi László

Vágó Bernadett, szekszárdi származású színésznő

Fotó: Denes Martonfai

Az estén Gyurkovics János, Szekszárd alpolgármestere is köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, egy hely értékét annak szelleme mutatja meg, hogy miként élnek az emberek, hogyan fogadják a vendégeket, és ebben  fontos szerepe van a kulturális központnak.

Az alpolgármester köszöntését Vágó Bernadett, a szekszárdi származású színésznő műsora tette színessé, majd Berlinger Attila a kulturális központ igazgatója adott összegzést a múlt évben végzett feladatokról és az idei tervekről. Elmondta, a covid okozta szünet után, tavaly tavasztól újra beindult a kulturális élet, és örömükre szolgált hogy sokan jöttek, telt házasak voltak rendezvényeik. 

Ősztől újabb gond adódott, az energiaköltségek emelkedése, de segítséggel megvalósították a legtöbb tervezett programot. Beszélt az  idei terveikről, amelyek megvalósításában számítanak a partnereikre. 

Ezután megköszönve az eddigi támogatást, oklevelet adott át a munkájukat támogató cégek vezetőinek, köztünk lapunknak, a Tolnai Népújságnak és hírportálunknak, a teol.hu-nak is, melyet Finta Viktor főszerkesztő vett át Berlinger Attila igazgatótól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában