Baleset

2023.03.27. 16:06

Összeütközött három autó Szekszárdon, az 56-os úton

Összeütközött három személygépkocsi hétfő kora délután az 56-os számú főúton, Szekszárd déli részén.

TEOL

Egy autó közlekedett az 56-os számú főút 7-es kilométerszelvényénél Bátaszék felé. A jármű vezetője balra kívánt kanyarodni egy mellékútra, a mögötte lévő autó szintén fékezett, ám a két járművet követő harmadik autó nem tudott időben megállni és az előtte lévő kocsinak ütközött, amit az ütközés ereje az előtte lévő autónak lökött – tájékoztatott Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fotó: Makovics Kornél

Az elsődleges információ szerint egy ember könnyen megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. A forgalmat rendőrök irányítják. 

A Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján közölt információ szerint a szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Jelenleg utómunkálatokat végeznek a helyszínen, ahol félpályás útlezárás van.

Fotó: Police.hu

Mint azt megírtuk, a legutóbb szombaton történt súlyos baleset Tolnában, amikor  összeütközött két autó Bátaszéken. A balesetben öten sérültek meg, közülük négyen súlyosan. A balesetet megelőzően egyedül a vétlen autó sofőrje használta az övét.

 

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában