Megyei III. osztályú foci

2023.06.04. 11:45

Megkapták jól megérdemelt aranyérmüket a pálfai focisták

A Németkér ellen lejátszott utolsó bajnoki mérkőzést követően vehették át a megyei III. osztály Kelet bajnokának járó kupát és aranyérmeket a Pálfai SE játékosai.

B. S.

A TMLSZ képviseletében Szilágyi Dezső adta át a bajnoki trófeát Orsós Györgynek

Fotó: Molnár Gyula

Gól nélküli döntetlennel fejezte be a megyei harmadosztály Kelet régióját a Pálfai SE, mely évtizedek óta a legsikeresebb szezonját zárta le. A klub a korábbi szezonokban többször végig sem játszotta a bajnokságot, most viszont 21 év után ismét dobogóra, 32 esztendő után pedig újra bajnoki címet ünnepelhet. A Németkér pontszerzésével meghagyta magának a lehetőséget, hogy bronzérmet szerezzen, azonban ha a Dunaszentgyörgy nem kap ki odahaza a Sióagárdtól, visszaveszi a harmadik helyet a tabellán.

FRISSÍTÉS!

Az MLSZ Adatbankjában felkerült a helyes végeredmény is, azaz a Pálfa 4–0-ra győzte le a németkérieket. A bajnok 20 győzelemmel, 3 döntetlennel, egyetlen vereséggel és 118–17-es gólaránnyal zárta a szezont. Vereségével a vendégek már nem érhetik utol a harmadik helyen álló Dunaszentgyörgyöt, mely így bronzérmet szerzett. 

Megyei III. osztály, Kelet, 26. forduló
Pálfai SE–Németkéri SE 4–0 (2–0). Pálfa, v.: Szabó J. (Dolmány, Zászlósi). Gólszerző: Rezicska R. (47., 85.), Orsós Á. (18.), Orsós D. (30.)
Györköny SE–Nagydorog KSE 2–0 (1–0). Györköny, v.: Debreceni K. (Trapp, Petrovics). Gólszerző: Lamm (5.), Mohai (75.)

A Dunaszentgyörgy–Sióagárd, a Szedresi SE–Kajdacsi SE, az Őcsény SK–Izmény SE és a Gerjeni SK–Pusztahencsei KSE mérkőzéseket vasárnap 17 órától játsszák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!