Teol.hu podcast

2024.03.22. 18:00

Két éve lett a Magyar Atlétikai Szövetség új utánpótlás-szakreferense Scherer Tamás

Nem könnyű összeegyeztetni a Szekszárdi Sportközpont Atlétikai Szakágának vezetését az új országos megbízásával, de Scherer Tamásnak remekül megy.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Scherer Tamás, a Magyar Atlétikai Szövetség utánpótlás-szakreferense a Teol podcast stúdiójában

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) utánpótlás-szakreferenseként plusz feladatokat kapott szakembernek az U10-es korosztálytól az U20-asig bezárólag mindenkin rajta kell tartania a szemét, de az U16-osok, az U18-asok és az U20-asok szereplése kiemelt jelentőséggel bír számára.

– A felkérés 2022 március végén jött Scheidler Géza sportszakmai igazgatótól a MASZ elnöksége nevében. Rövid gondolkodási időt kértem, mert szerettem volna megbeszélni a családommal és a munkaadómmal. Nagy megtiszteltetéssel vállaltam el ezt a pozíciót, ami hatalmas elismerése annak, amit az elmúlt 25 évben a honi atlétikában letettem az asztalra. Az utamat egyedül nagyon nehéz lett volna végigjárni, így mindenek előtt szeretném megköszönni mindenkinek, aki a szekszárdi atlétikában megteremtette az ehhez megfelelő környezetet. Valamint hálás vagyok a szüleimnek, hogy az atlétika felé irányítottak engem – mondta Scherer Tamás a HírFm Magazinműsorában.

Scherer Tamás korábban a szintén Szekszárdról induló, s később komoly karriert befutó Bogdán Annabella, Máté Fanni, Ohn Kinga, Schmelcz Fanni és Bézsenyi Gergely karrierjét is egyengette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!