Fokozott figyelem

2022.05.16. 18:00

Polgárőrök és rendőrök a gencsapáti iskolánál - Mikrobuszos férfi szólított le egy tizenkét éves kislányt

Információnk szerint múlt pénteken Gencsapátiban egy mikrobuszból kiszálló férfi leszólított az utcán egy 12 éves kislányt. A buszban négy társa ült. A kislány a barátnőjével sétált, miután szétváltak, akkor történt az eset.

VN

Illusztráció!

Forrás: Szendi Péter

Elértük Bodorkós Ferenc polgármestert, aki megerősítette értesülésünket. – Pénteken az egyik lány édesapja fordult hozzám, én pedig megtettem a szükséges intézkedést: jelentettem az esetet a helyi rendőrnek, aki felkereste a két lány szüleit. Hétfő délutántól az iskolából távozó gyerekekre fokozottan vigyáz a körzeti megbízott polgárőri támogatással.

A polgármester szerint idegenek lehettek a mikrobuszban, ők szólították meg a lányokat. Bodorkós Ferenc nagyon örül, hogy a felső tagozatos gyerekek elmondták otthon, hogy mi történt. Mint mondta, nagyon komolyan veszik az esetet. Az iskola igazgatóját arra kérte, hogy hétfőn hívja össze a gyerekeket, mondja el, mi a teendő, ha hasonló helyzetbe kerülnek. Az iskola igazgatóját is hívtuk, eddig nem értük el. A rendőrségen is érdeklődtünk az esettel kapcsolatban. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában