Személyi kérdések

2022.05.26. 20:14

Molnár Miklós a távhőszolgáltató élére került

Zárt ajtók mögött döntöttek személyi kérdésekben a képviselők. A zárt ülés után szerettük volna megkérdezni Nemény András polgármestert a határozatokról, ám nem kívánt nyilatkozni.

Vas Népe

Forrás: VN-archív

Illés Károly frakcióvezető (Fildesz-KDNP) úgy tájékoztatott: a Szova NZrt. éléről a közgyűlés többsége visszahívta Németh Gábort, helyette Kovács Cecília a társaság új vezérigazgatója. 

Kovács Cecília korábban a Haladás Sportkomplexum fejlesztő NKft. ügyvezetőjeként tevékenykedett, majd onnan került át a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola NKft. ügyvezetői székébe.

Illés Károlytól megtudtuk, e megbízása is megmaradt - megbízott ügyvezetőként látja el a cég irányítását. 

A közgyűlés többsége arról is döntött, Kovács Márta helyett a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. ügyvezetői székébe Molnár Miklóst ültetik. 

A Fidesz-KDNP frakció ezeket a személyi változásokat nem támogatta, a frakcióvezető beszélt arról is, hogy azokról korábban nem egyeztettek velük. Határoztak ugyanakkor több óvodavezetői megbízás meghosszabbításáról - abban konszenzusos döntés született. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!