Baleset

2022.06.29. 17:09

Két autó ütközött, a vétlen jármű felborult Bük közelében - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Szerdán délután egy Opel Corsa haladt Bük irányából Acsád felé, amikor még Bük közelében a sofőr meglátta, hogy egy enyhe kanyarban egyszer csak áttér az ő sávjába a szemből érkező Opel Astra. A Corsát vezető hölgy látta, hogy az ütközést már nem tudja elkerülni, ezért a jobb oldali kis árokba kormányozta az autót, így pedig csak érintőlegesen ütközött az Astrával. A Corsa az árokban végül felborulva állt meg. A baleset során nem sérült meg senki. 

Az Opel Astrát vezető férfi kérdésünkre elmondta, hogy a nagy melegben az ajtó tárolórekeszéhez nyúlt le egy vízért és egy pillanatra oda is nézett, ekkor történt a baleset az enyhe kanyarban. A férfi elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket és elnézést kért a másik féltől.

A vétlen sofőr gyors helyzetfelismerésével és reagálásával valószínűleg egy komolyabb frontális ütközéstől is megmentette a résztvevőket.

A műszaki mentésben a csepregi tűzoltók is részt vettek. A vétkes sofőr elismerte a felelősségét és többször is bocsánatot kért a másik féltől, a sérült járműveket a kárbejelentő kitöltése után autómentő szállította el a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!