Tűzeset

2022.08.08. 11:03

400 négyzetméteres családi ház teteje gyulladt ki Ikerváron - fotók, frissítve

vaol.hu

Forrás: vaol.hu

Frissítve:

11.30

Hétfőn délelőtt Ikerváron, a Petőfi Sándor utcában egy nagy csattanásra riadtak, kiderült, hogy egy 400 négyzetméteres családi ház tetejébe csapott villám. A ház teteje kigyulladt, és teljesen leégett a tetőszerkezet, a lángokat a sárvári, a szombathelyi és az ikervári tűzoltók oltották el. A villámcsapás idején senki nem tartózkodott az épületben, személyi sérülés nem történt.

Forrás: Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

11.15

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban:

Egy négyszáz négyzetméteres családi ház padlástere és tetőszerkezete ég Ikerváron, a Petőfi utcában. Az esethez a sárvári és a szombathelyi hivatásos, valamint az ikervári önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral már megakadályozták a tűz továbbterjedését. 

Forrás: vaol.hu

10.45

Elsődleges információnk szerint villámcsapás ért egy ikervári családi házat hétfőn délelőtt, amelynek következtében a tetőtere kigyulladt. Elsőként a helyszínre a sárvári hivatásos tűzoltók értek, majd nem sokkal később a szombathelyi egységek is megérkeztek, jelenleg is zajlanak az oltási munkálatok. 

Forrás: vaol.hu

Cikkünk hamarosan frissül!

Forrás: vaol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában