Megoldódik a probléma

2022.08.09. 12:52

Két forgalmas hidat felújítanak Szombathelyen: rájuk fér, recsegnek-ropognak a lécek

Két forgalmas, rossz állapotban lévő híd újul meg Szombathelyen. A Fürdő utcát és a Gépipari iskolát összekötő hídra mintegy 4,6, az Árkádia mellettire 1,8 millió forintot fordít az önkormányzat – jelentette be sajtótájékoztatón Horváth Attila alpolgármester.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Cseh Gábor

Személyesen győződhettek meg a felújítás szükségességéről a sajtó munkatársai egy éppen arra közlekedő kerékpárosnak köszönhetően a Fürdő utcában kedden délelőtt: a kerekek alatt recsegő-ropogó hangot adnak a lécek. Erre és a balesetveszélyre is többször felhívták már a figyelmet a környéken élők, most, úgy tűnik, megoldódik a probléma. A munka a tervek szerint legkésőbb szeptember közepén megkezdődik és 3-5 hétig tart – addig lezárják a hidat.  

© Cseh Gábor

Forrás: Cseh Gábor

Szintén önkormányzati forrásból megújul az Árkádia melletti, autós közlekedésre is használt híd. Horváth Attila alpolgármester elmondta: ez 3-5 napot vesz igénybe, a cél az, hogy még az iskolakezdés előtt megvalósuljon a fejlesztés.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában