Szünetelt a forgalom

2022.08.15. 10:57

Elütött a vonat egy embert Szombathely közelében, életveszélyes állapotban van - fotók

Hétfőn reggel egy Szombathely felől Sorkifalud irányába tartó személyvonat elé állt egy férfi a síneken, akit el is ütött az érkező vonat.

HI

Forrás: HI

Információink szerint a férfi biciklivel érkezett a viszonylag ritkán használt vasúti átjáróba egy földúton, és öngyilkossági szándékkal az érkező szerelvény elé állt. A vont már nem tudott megállni, a férfi a vonat alá került, ami levágta a lábát, viszont túlélte az esetet, a mentők életveszélyes állapotban szállították a szombathelyi kórházba miután a tűzoltók kiemelték a vonat alól.

A vonatközlekedés hosszabb ideig szünetel az érintett szakaszon, a vonat utasait egy teherautó szállította el a nehezen megközelíthető helyszínről, ahová busz nem tudott bemenni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában