Ingatlanajánló

2022.09.25. 11:30

A hét ingatlana: közel 100 millió forintért eladó a csodálatos büki Marton-kúria - fotók

A büki, csodás ingatlan múltjáról a hirdetés nem sok szót ejt. De az egyik fotón egy újságcikket látni. Ez alapján azonosítottuk a 240 nm-es szépséget Marton-kúria néven. Jó eséllyel, találóan! Nézzen szét egy színes falakkal tarkított, impozáns, mégis barátságos otthonban! Vagy vegye meg…!

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Bükfürdő szomszédságában kúria jellegű ingatlan kedvező áron eladó. A büki Gyógy- és Termál fürdőtől mindössze 3 km-re, hatalmas telken (3669 m2) fekszik. Gyönyörű parkkal rendelkezik és a fő épületen kívül még 2 épület helyezkedik el, az egyik 2 garázsból és egy 25 m2 műhelyből áll, a másik pedig egy 40 m2-es házikó, amely egy szobából, konyhából, fürdőből és wc-ből tevődik össze. A kúria jellegű épület copf és barokk építési jegyeket hordoz, hatalmas belső terekkel rendelkezik. Az alábbi részekből áll: nagy nappali, 3 hálószoba és 3 fürdőszoba, óriási konyha étkezővel. A fűtését gáz cirkó kazán biztosítja, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazánról is fűteni az ingatlantan. Kiválóan alkalmas lehet nyugodt családi élet mindennapjaihoz. [...]”

Fotó: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Forrás: Ingatlanbazár
 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában