A csoda nem maradt el

2022.09.26. 11:35

Nagy sikert és újabb felajánlót hozott a Divatbemutató Kicsit Másképp - Sok, sok fotó a rendezvényről

Három év kényszerszünet után új helyen, a teljesen akadálymentesített Haladás Sportkomplexum VIP-termében szervezte meg Mák Dóri és a DKM Alapítvány a Divatbemutató Kicsit Másképp rendezvényt az elfogadás jegyében.

Cseh-Egyed Bernadett

Fotó: © Unger Tamás

Huszonhat fogyatékkal élő modell változott királylánnyá és királyfivá szombat este Mák Dóri és csapata jóvoltából. A stáb tagjai voltak: Berta-Paukovics Zsanett stylist, Borbás Piroska és Gyuráczné Hajni öltöztetőink, Gardi Rita és Pájter Beáta fodrász, Stukics Noémi sminkes.  A konferálást Merklin Ferenc és Temesi Éva jeltolmács vállalta. A modellek között többek között láthattuk Ekler Luca paralimpiai bajnokokot, valamint Horváth Noelt és Katona Olivért. 

– Leírhatatlan élmény volt, két nap távlatából nagyon nehéz megfogalmazni az érzéseimet. A több évnyi kihagyás után mindenki nagyon jól érezte magát, és mindenki úgy búcsúzott: jövőre újra találkozunk – értékelt lapunknak a főszervező.  

Mák Dóri szólt arról is, Balogh Enikő, Baleni szombathelyi autodidakta festő licitre ajánlotta egy alkotását. A felajánlásokat két hétig várják az alapítvány közösségi oldalán közzétett poszt alatt. A befolyt összeget – az est bevételével együtt –, a korábbi évekhez hasonlóan integrált játszótér kialakítására fordítják. A kedvezményezett ezúttal az Aranyhíd EGYMI és a Micimackó Óvoda.  

A Divatbemutató Kicsit Másképp ötlete az elfogadás jegyében született. Szombat este nem volt, és az ilyen és ehhez hasonló megmozdulásoknak köszönhetően ma már a hétköznapokban sem lehet kérdés: a másság a természetes.  


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában