A hét ingatlana

2022.10.02. 11:30

Színes falakról álmodom: avagy egy Szombathelyen kínált, babakék ház- fotók

Kiváló terek, szuper ár jellemzi a kívülről, szakkifejezéssel élve babakékre festett ingatlant. A belső terek sem vesznek el a szürkeségben, a különböző helyiségeket ugyanis más-más színre festették. Irány egy Szombathely Egyetemi városrészében kínált, izgalmas családi ház!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Szombathely Egyetemi városrészében megvételre kínálok egy kitűnő állapotú, több generáció számára alkalmas, 5 szobás családi házat, amely 433 m2-es telken található összességében 210 m2 hasznos alapterülettel. 

A ház egyik felén található a 40 m2-es nappali, melyet boltívek kötnek össze az étkezővel, konyhával, valamint több irányban is a közlekedőkkel, ahonnan 3 hálószoba érhető el. A fürdőszoba tágas, mediterán stílusban burkolt, káddal zuhanykabinnal egyaránt felszerelt. 2000-ben teljeskörű felújítás történt a házon olymódon, hogy a szokványos hálózat felújításokon túl még vízszigetelés és teljes vakolatcsere is elvégzésre került. Ekkor történt meg a nyílászárók cseréje is, melyek redőnnyel ellátottak. [...] A ház úgy van megépítve, hogy a szuterén részben egy teljesen önálló lakrész került kialakításra konyhával, fürdőszobával, tárolókkal 100 m2-es alapterületen. 

A kertben található egy kb. 45 m2-es több helyiségből álló épület, mely sokféle üzleti tevékenységre nyújt lehetőséget. Két autó számára elektromos kapuval ellátott fedett, részben zárt garázs lett kialakítva. A telek olyan építési övezetbe sorolt, ahol 50 %-os beépíthetőség 7 méteres építménymagassággal engedélyezett. [...]”
További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában