Bulvár-celeb

2022.10.03. 12:36

Régóta pokol volt a házassága - megszólalt a megkéselt fitneszmodell édesanyja

Életveszélyesen megsebesítette válófélben lévő férje K. Ildikó fitneszmodellt Nyírteleken: átvágta a nyaki ütőerét, átszúrta a tüdejét. Egyértelmű, hogy meg akarta ölni, hiszen amire a lányom odaért hozzá, már előre ki volt készítve a kés és a balta - mondta a sportoló édesanyja.

Forrás: Bors

K. Ildikó és Sz. Dávid évekkel ezelőtt egy konditeremben ismerkedett meg Nyíregyházán. A gyönyörű fitneszmodellnek imponált a 10 évvel fiatalabb férfi udvarlása. A kapcsolatukból házasság lett, és két évvel ezelőtt beköltöztek a férfi nyírteleki házába. Anna, a kislányuk már oda született. 

Kezdetben boldogság volt, de aztán Dávid egyre gyakrabban elveszítette a fejét. Állandó féltékenység gyötörte, aminek hatására Ildikó bejelentette, hogy elválik és a közelbe költözik a gyermekükkel. Annát nem akarta elzárni az apjától, aki rendszeresen találkozhatott is vele.

Péntek reggel éppen a gyermekéért ment az anya, amikor elszabadult a pokol. 

Dávid több késszúrással kis híján halálosan megsebesítette a feleségét, majd, miután Ildikó kimenekült az épületből, a férfi kislányával együtt bezárkózott a házba és megvágta a saját csuklóját is.

Ildikó átmászott a kerítésen, és bezörgetett a még alvó szomszédja ablakán.

Segítő szomszéd

- Hajnali hat óra volt. A szomszéd asszony elmondta, mit tett a férje. Besegítettem a házamba, ahol a szőnyegen összerogyott.

Ömlött belőle a vér, de ő csak a kislánya nevét hajtogatta. Érte aggódott. Próbáltam megnyugtatni, hogy már hívtam segítséget

mondta a Borsnak az életmentő férfi.

Ildikó ismert, eredményes sportoló. Jelenleg gépek tartják életben.
Fotós: családi fotó / Forrás: Bors

Zöld szemű szörnyeteg

A bulvárlap elérte a fitneszmodell édesanyját is, aki részletesen mesélt a történtekről:

Egyelőre úgy tűnik, hogy lányom állapota stabil, pedig összesen 10 késszúrás érte. Dávid átvágta a nyaki ütőerét, megszúrta a mellkasát, megsértette a szívét, és átszúrta a tüdejét. Ezen kívül úgy megrugdosta, hogy eltört Ildi egyik csigolyája.

Egyértelmű, hogy meg akarta ölni, hiszen amire a lányom odaért hozzá, már előre ki volt készítve a kés és a balta – mondta az aggódó anya, aki szerint a lánya sosem veszekedett a férjével.

Dávid állandóan féltékenykedett, főleg azután, hogy Ildi bejelentette, hogy végleg vége. A vejem szinte bele volt betegedve az egészbe.

Volt olyan, hogy amikor hazaért, rávetette magát a lányom telefonjára, és számonkérte Ildit, hogy kivel beszélt és kinek a képét nézte meg a Facebookon. Azt is a gyerekem fejéhez vágta, hogy a konditeremben csak k*rvák dolgoznak, miközben eleve ott kezdődött a kapcsolatuk – mondta az elkeseredett idős asszony. A lánya tegnap lapzártakor még mesterséges kómában volt.

Az életéért küzdenek

Gép lélegezteti. Hosszú órákon át műtötték. Én még nem is beszélhettem vele 

- csuklott el Ildikó hangja.

Az anyósnak nem volt különös kapcsolata Dáviddal.

Köszöntünk egymásnak, és udvariasságból megkérdeztük egymástól, ki hogy van. 

Régóta tartott már a balhé köztük. Ildinek van egy saját lakása, ahol felmondott az albérlőnek, hogy a felújítás után oda költözhessen. A vejem rendszeresen oda járt könyörögni, hogy néha töltsenek együtt néhány órát.

Megegyeztek, hogy az apja Annát minden második héten két napra elviheti, vagy ha Ildinek tovább bent kell maradnia a munkahelyén, a vejem megy az unokámért – magyarázta az asszony.

Alkoholproblémák

A férj, Ildikó szerint, nem mindig tudott élni a lehetőséggel.

Előfordult, hogy hulla részegen felhívta Ildit, hogy menjen a gyerekért. Ivott Anna mellett is, de legalább belátta. Az unokámat egyébként sosem bántotta, de a lányomat már karácsonykor is brutálisan megverte, beleverte a fejét a csempébe.

A kérdésre, hogy Ildinek van-e esetleg új párja, Ildikó határozott nemmel válaszolt. "Nincs neki senkije, Dávid féltékenysége teljesen alaptalan volt."

Az igaz, hogy a lányom a szakmájából adódóan egy nagyon szép nő, és jól is tartja magát. A vejem viszont állandóan provokálta, Néhány hete azzal a bejelentéssel állított haza, hogy „jól megdugtam a lángosos csajt”.

Ez az ember nem normális – fakadt ki az édesanya, aki azt is elárulta, hogy a kis Annát a nagynénje vette magához.

A kislányt, Ildikó testvére vette most magához.
Fotós: Családi fotó / Forrás: Bors

Biztonságban

A történtek után a másik gyerekem magához vette az unokámat. Igyekeztünk megnyugtatni, persze hiányolja az anyukáját. 

Szépen fejlődik, gyönyörűen beszél. Reméljük, hamar kiheveri az őt ért traumát – mondta a kislány nagymamája, aki a történtek óta már beszélt Dávid szüleivel.

- Elmondtam nekik, hogy őket semmiért sem hibáztatjuk.  Nem ők tehetnek arról, amit Dávid elkövetett. Jó nagyszülők, Annának rájuk is szüksége van, ezért szeretnénk, ha rendszeresen látogatnák.

A szon.hu azt írja: a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója október 1-jén 

 emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban, egy hónapra, november 1-jéig elrendelte Sz.D. gyanúsított letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában