Szalagavató

2023.01.29. 09:18

Szalagot kaptak a szombathelyi Herman Ottó végzősei is

Szombaton délután megkapták azt a bizonyos szalagot a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium végzős diákjai.

BEG

Fotó: © Szendi Péter

Az ünnepi műsorral egybekötött eseményt szombaton tartották az Agora Művelődési és Sportházban. Összesen 47 végzős diák kapott szalagot, négy szakmából, három osztályban.  

 

Az alkalomra műsorral is készültek, amely része volt maga a szalagtűzés, a virágátadás és az elmaradhatatlan fotózkódás is. Az iskola igazgatója, Hodvogner Csaba is jókívánságait továbbította a végzősöknek. Felhívta a figyelmüket arra, hogy menyire fontos az idő kihasználása, beosztása és az iskola névadójának gondolatait is felelevenítette. A kisebb tanulótársaik is ünnepélyesen búcsúztatták társaikat beszédekkel. Ezt követte a már hagyományossá vált palotás táncbemutató, amely után a szülők sem maradhattak ülve az asztaloknál, ők is táncoltak egyet csemetéikkel.  

A közös tánc után következtek a kisebb osztályok ünnepi műsorai, amelyek zárták az eseményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában